Vyhledávání

Zpět na stránku Přechod - klimakterium

Lékárníci doporučují… Sarapis!

Vloženo: 27. 01. 2015

Už jste si někdy nechali poradit od lékárníka? Určitě ano. Každý z nás někdy narazil na zdravotní problém, s kterým nebylo nutné hned běžet k lékaři, ale bylo ho třeba hned řešit.

Úporná rýma, bolavé klouby, pálení žáhy, nespavost… Někdy nám také náš lékař doporučí podpořit léčbu nemoci něčím přírodním a doplňkovým. A tady se bez pomoci a rady lékárníka neobejdeme.

lékárníci doporučují

Lékárníci rozumí přípravkům, které prodávají, velmi dobře. Každý den jsou totiž konfrontováni se zkušenostmi zákazníků a mohou tedy doporučovat skutečné účinné přípravky. V široké nabídce produktů se stejnými účinky, ale od různých výrobců, se zákazníkovi těžko orientuje.

Naše firma VEGALL Pharma s.r.o. je na trhu již dlouho a speciali-Vegall Pharmazujeme se na přírodní preparáty pro ženy i muže, které jim pomáhají v těžkých obdobích jako je u žen příprava na těhotenství či klimakterium nebo menstruační potíže a andropauza u mužů. Bez poučených lékárníků, kteří umí doporučit zákazníkovi vhodný přípravek, by pozice každého producenta potravních doplňků byla mnohem těžší.

lékárníci doporučujíTěší nás, že v každoroční anketě „Lékárníci doporučují“, kterou pořádá vzdělávací portál pro lékárníky Edukafarm, se umísťujeme pravidelně na prvním místě. Lékárníci už od roku 2009 vyhodnocují naše klíčové produkty pro ženy v klimakteriu: Sarapis a Sarapis Soja, jako nedoporučovanější. Věříme, že je to především proto, že se ženy do lékáren pro naše Sarapisy opakovaně vrací, protože jim prostě pomohl. A spokojený zákazník je radost nejen pro lékárníky, ale i pro nás. Fakt, že Sarapisy mohou ženám ulevit s příznaky klimakteria bez vedlejších účinků, je dnes faktem dostatečně známým, čehož důkazem je i anketa lékárníků. 

Již šestým rokem jsou naše výrobky stále na přední pozici!

Děkujeme našim zákazníkům za trvající přízeň!

Tým VEGALL Pharma s.r.o.

Výsledky ankety:

Rok

Kategorie MENOPAUZA

Doporučení

2009

1. místo

45%

2010

1. místo

36%

2011

1. místo

40%

2012

1. místo

41%

2013

1. místo

45%

2014

1. místo

44%

Zobrazeno: 0x

Zpět na stránku Přechod - klimakterium

Nejčtenější články

Jak podpořit imunitu?

Když se ochladí, je sychravo a vlhko, zima nám leze za nehty a může se nám oslabit imunita. Imunitní systém nestíhá a začínají se v lepším případě objevovat rýmy, kašel a nachlazení. V tom horším případě uléháme do postele s chřipkou nebo angínou.

Střeva jsou klíčový orgán imunity

Naše střeva jsou díky bilionům místních mikroorganismů klíčovým orgánem pro naši imunitu. Ovlivňují například produkci bílých krvinek v jiných imunitních centrech, jako je...

Paluba letadla je rájem virů a bakterií. Jak během letu na dovolenou neonemocnět?

Trávit svou letní dovolenou s kapesníkem v ruce nebo ještě hůře v hotelové posteli nechce nikdo. Přesto se mnoho lidí po dlouhém letu letadlem do vysněné...

X

Zavřít

Zde máte možnost přizpůsobit používání souborů cookie podle svých preferencí. Toto nastavení můžete kdykoliv změnit.

Tyto stránky používají pro svou optimalizaci soubory cookies. K některým z nich však potřebujeme mít Váš souhlas. Zobrazit podrobnosti

Povolit vybranéPovolit vše