Vyhledávání

Zpět na stránku Články

Nová, výkonná zbraň na podporu imunity – věda s respektem k přírodě

Vloženo: 07. 01. 2016

Zvláště v zimním období cítíme, že silnější imunita je potřebná k účinné ochraně před útoky virů a bakterií.

Kdo má imunitu oslabenou, jde z nemoci do nemoci. Zvlášť nepříjemné je to u dětí, které tak zameškávají výuku ve škole nebo jsou víc doma, než ve školce. A to je zdrojem dalšího stresu a dalšího oslabování imunity.

Jak tento kolotoč rozetnout?

Zdravý člověk má imunitu jako štít, který ho chrání před běžnými nemocemi. Zdravý člověk je ten, který má dostatek správných živin a vitamínů, které dodávají jeho imunitě sílu. Bez nich to prostě nejde. Současné potraviny ale mají účinných látek čím dál méně. Způsob pěstování rostlin a chovu zvířat vyčerpává krajinu a potraviny, které nám dříve stačily doplnit zásobu vitamínů a živin. Dnes jsou ale potraviny čím dál méně hodnotné. I když se stravujete zdravě, musíte doplňovat důležité látky pomocí potravních doplňků a přírodních prostředků. Především tehdy, pokud je váš organismus oslaben nemocí nebo nadmírou stresu.

Orthomolekulární medicína – nový obor pro naše zdraví

Lékaři a vědci si pořád lámou hlavu nad tím, jak efektivně podpořit zdraví člověka. Vznikají i nové obory, které konečně přiznávají, že důležitou léčebnou složkou je i naše strava. Orthomolekulární medicína se například zabývá prevencí a terapií onemocnění souvisejících s výživou. Snaží se hledat cesty pro vyrovnání deficitu výživových prvků. A je logické, že se vědci tohoto oboru inspirují především v přírodě.

Lídrem ve zkoumání vzájemnéImmun44 souhry mnoha vitamínů, minerálních látek, stopových prvků a takzvaných bioaktivních rostlinných látek pro podporu obranného systému člověka, je rakouská firma Ökopharm. Je vlastníkem několika patentů a podařilo se jí vytvořit významný nutriologický koncept nové generace produktů. Pracuje se zde s biologicky aktivními vitamíny, které jsou optimálnější a tělo je umí lépe využít, než vitamíny syntetické. Biologicky aktivní vitamíny se získávají speciálním procesem klíčení semínek rostliny quinoa (merlík čínský), kdy díky speciální vitamínové zálivce jsou následně z klíčků získávány vitamíny v té nejlepší kvalitě a síle.

Immun44® – novinka na podporu imunity s biologicky aktivními vitamíny z přírodních zdrojů

Immun44® je doplněk stravy, který jevnučka s dědou právě produktem orthomolekulární medicíny. Obsahuje totiž Plantovir® – což je komplexní směs polyfenolů primárně sloužící k zásobování imunitního systému. Doplňuje je Phyto-Panmol®, což je směs biologicky aktivních vitamínů. Dále obsahuje ještě další důležité vitamíny a minerály.  Tento „koktejl zdraví“ prokazatelně snižuje závažnost a délku trvání infekcí a především pomáhá tělu dobít a udržet imunitu na vysoké úrovni. Tato skutečnost byla potvrzena také studií, která proběhla v Rakousku.


Hlavní pImmun44 balenířínosy Immun44®

Zásadním způsobem podporuje normální funkci imunitního systému a přispívá k jeho flexibilitě a odolnosti. Doplňuje do organismu zásadní živiny – především vitamíny skupiny B a stopové prvky jako je zinek, selen, železo a měď – a nejen je. Celkově je jich v preparátu obsaženo 44 druhů.

Je vhodný pro celou rodinu a například v Rakousku se jedná o neprodávanější produkt na podporu imunity. Lze ho užívat v podobě kapslí nebo jako sirup, který je vhodný zvláště pro malé děti.

K dostání je tento přípravek výhradně v lékárnách.


Důležité další odkazy a články:

VEGALL Pharma s.r.o.

Immun44


Zobrazeno: 0x

Zpět na stránku Články

Nejčtenější články

Jak podpořit imunitu?

Když se ochladí, je sychravo a vlhko, zima nám leze za nehty a může se nám oslabit imunita. Imunitní systém nestíhá a začínají se v lepším případě objevovat rýmy, kašel a nachlazení. V tom horším případě uléháme do postele s chřipkou nebo angínou.

Střeva jsou klíčový orgán imunity

Naše střeva jsou díky bilionům místních mikroorganismů klíčovým orgánem pro naši imunitu. Ovlivňují například produkci bílých krvinek v jiných imunitních centrech, jako je...

Paluba letadla je rájem virů a bakterií. Jak během letu na dovolenou neonemocnět?

Trávit svou letní dovolenou s kapesníkem v ruce nebo ještě hůře v hotelové posteli nechce nikdo. Přesto se mnoho lidí po dlouhém letu letadlem do vysněné...

X

Zavřít

Zde máte možnost přizpůsobit používání souborů cookie podle svých preferencí. Toto nastavení můžete kdykoliv změnit.

Tyto stránky používají pro svou optimalizaci soubory cookies. K některým z nich však potřebujeme mít Váš souhlas. Zobrazit podrobnosti

Povolit vybranéPovolit vše