Vyhledávání

Zpět na stránku Menstruace

Objednat se ke gynekologovi?

Vloženo: 17. 03. 2014

To je otázka, kterou si někdy v životě položila každá žena. Někdy máme tendenci naše problémy bagatelizovat a pak si krutě uvědomíme, že jsme k lékaři měly zavítat mnohem dříve. Jindy zas naše návštěva u lékaře vypadá jako planý poplach a cítíme se jako někdo, kdo lékaře zbytečně obtěžuje. Není lehké se v signálech našeho těla dobře vyznat.

Objednat se ke gynekologovi nebo ještě počkat? 

To je otázka, kterou si někdy v životě položila každá žena. Někdy máme tendenci naše problémy bagatelizovat a pak si krutě uvědomíme, že jsme k lékaři měly zavítat mnohem dříve. Jindy zas naše návštěva u lékaře vypadá jako planý poplach a cítíme se jako někdo, kdo lékaře zbytečně obtěžuje. Není lehké se v signálech našeho těla dobře vyznat.

I proto vznikl web – Příroda ženám – www.priroda-zenam.cz. Chceme pomáhat ženám lépe se orientovat samy v sobě a pochopit přirozené fungování našeho těla. A váhání nad návštěvou gynekologa patří k častým obtížím ženy. Znáte snad nějakou ženu, která by se na prohlídku u ženského lékaře těšila?

Součástí nového webu je možnost, nechat si poslat přehledný a souhrnný materiál ve formě e-booku, kde najdete mnoho rad a tipů, jak se správně rozhodnout. Objednat se k lékaři nad rámec preventivní prohlídky nebo nějaký signál našeho těla nechat být a neřešit ho?

Kdepak – naše tělo nám svými signály vysílá důležité informace. Vždy je třeba zaujmout nějaké stanovisko. Někdy stačí vysadit a přestat se stresovat, někdy pomůže nějaký přírodní potravinový doplněk. Připravili jsme materiál, který vám tyto signály pomůže vyhodnotit. Někdy je opravdu zbytečné stresovat se a hned běžet s hrůzou v očích k lékaři…

E-book – Jak poznat, kdy je čas na návštěvu gynekologa - je rozdělen do pěti základních kapitol. Od první menstruace až po klimakterium a po hygienu a péči o vagínu. V každé kapitole najdete popis toho, jak tělo funguje a hlavně přehled všech normálních příznaků nebo těch, které můžete ovlivnit sama, svým životním stylem. V závěru každé kapitoly najdete přehled všech varujících příznaků, kdy je nutné co nejdříve vyhledat lékaře.

Věříme, že se nám pro ženy podařilo připravit souhrnný materiál, který jim bude dobrým vodítkem při vyhodnocování svého zdravotního stavu. A snad je také přesvědčí o tom, že naše zdraví si mnohdy můžeme ovládat samy. Máme v rukou silnou zbraň – zodpovědný přístup k vlastnímu tělu. Zdravě jíst, dostatečně se hýbat a mít pozitivní myšlení!

A jak tuto užitečnou publikaci získat? Jednoduše, stačí kliknout zde nebo na úvodní straně zadat svůj e-mail a následně Vám na tento e-mail bude zaslán E-book - Jak poznat, kdy je čas na návštěvu gynekologa.

Zobrazeno: 0x

Zpět na stránku Menstruace

Nejčtenější články

Jak podpořit imunitu?

Když se ochladí, je sychravo a vlhko, zima nám leze za nehty a může se nám oslabit imunita. Imunitní systém nestíhá a začínají se v lepším případě objevovat rýmy, kašel a nachlazení. V tom horším případě uléháme do postele s chřipkou nebo angínou.

Střeva jsou klíčový orgán imunity

Naše střeva jsou díky bilionům místních mikroorganismů klíčovým orgánem pro naši imunitu. Ovlivňují například produkci bílých krvinek v jiných imunitních centrech, jako je...

Paluba letadla je rájem virů a bakterií. Jak během letu na dovolenou neonemocnět?

Trávit svou letní dovolenou s kapesníkem v ruce nebo ještě hůře v hotelové posteli nechce nikdo. Přesto se mnoho lidí po dlouhém letu letadlem do vysněné...

X

Zavřít

Zde máte možnost přizpůsobit používání souborů cookie podle svých preferencí. Toto nastavení můžete kdykoliv změnit.

Tyto stránky používají pro svou optimalizaci soubory cookies. K některým z nich však potřebujeme mít Váš souhlas. Zobrazit podrobnosti

Povolit vybranéPovolit vše