Vyhledávání

Zpět na stránku Andropauza - mužský přechod

Osvědčený prostředek pro muže v novém obalu

Vloženo: 28. 05. 2019

Stejně jako ženy mohou i muži zmírnit příznaky ubývajícího mužského hormonu. Andropauza – jak se mužský přechod nazývá – nemusí být pro ně tak nepříjemná.

Přírodní potravní doplňky jim mohou pomoci zmírnit nedostatek energie, pocit únavy či sníženou sexuální výkonnost. To vše jsou projevy ubývajícího testosteronu, což je znakem mužského přechodu – andropauzy.

Pomáháme mužům mírnit příznaky andropauzy už pár let. Potravní doplněk Sarapis pro muže umí citlivě mírnit nepříjemné projevy, o kterých si většina lidí myslí, že se s nimi musí muži smířit. Andropauza totiž bývá často zaměňována za krizi středního věku a přistupuje se k ní tedy jako k něčemu nezbytnému. Je to škoda, protože doplňky stravy umí muže podpořit a citlivým způsobem upravit jejich fyzický i psychický pocit, vyvolaný úbytkem testosteronu.

Naše tablety dnes dostanete v novém obalu, ale jejich složení zůstalo nezměněno. Novým obalem jen chceme více upozornit na pozitivní účinky našeho preparátu. Ranní a večerní tablety mají různé složení, aby mohly cíleně podporovat mužský organismus. Ranní tableta obsahuje extrakt z ženšenového kořene, hořčík, mateří kašičku, železo, selen a vitaminy A, C, D, E. Dodává tak energii a dobrou psychickou pohodu. Večerní tableta obsahuje extrakt z česneku a aktivní bioflavonoidy, kozlík lékařský, meduňku a vitamin B1, B2, B6, B12, niacin, kyselinu pantothenovou, kyselinu listovou, biotin a zinek. Pomáhá tak organismu zpomalovat stárnutí a celkově zklidňuje.

Přípravek Sarapis pro muže můžete zakoupit v lékárnách. Podrobnosti o složení a vlastnostech přípravku najdete zde:

Zobrazeno: 0x

Zpět na stránku Andropauza - mužský přechod

Nejčtenější články

Jak podpořit imunitu?

Když se ochladí, je sychravo a vlhko, zima nám leze za nehty a může se nám oslabit imunita. Imunitní systém nestíhá a začínají se v lepším případě objevovat rýmy, kašel a nachlazení. V tom horším případě uléháme do postele s chřipkou nebo angínou.

Střeva jsou klíčový orgán imunity

Naše střeva jsou díky bilionům místních mikroorganismů klíčovým orgánem pro naši imunitu. Ovlivňují například produkci bílých krvinek v jiných imunitních centrech, jako je...

Paluba letadla je rájem virů a bakterií. Jak během letu na dovolenou neonemocnět?

Trávit svou letní dovolenou s kapesníkem v ruce nebo ještě hůře v hotelové posteli nechce nikdo. Přesto se mnoho lidí po dlouhém letu letadlem do vysněné...

X

Zavřít

Zde máte možnost přizpůsobit používání souborů cookie podle svých preferencí. Toto nastavení můžete kdykoliv změnit.

Tyto stránky používají pro svou optimalizaci soubory cookies. K některým z nich však potřebujeme mít Váš souhlas. Zobrazit podrobnosti

Povolit vybranéPovolit vše